onsdag 27. april 2011

Vålerenga - Liverpool


Mens jeg venter på å komme meg til Anfield og se Liverpool live der så kan jeg jo se dem her i Norge. På sommereferiens første dag skal ungene, Roar og jeg til Ullevål og se de røde i kamp mot Vålerenga.
I dag åpnet salget for Liverpoolsupporterne og etter litt mas med å få tak i en link og et passord fra supporterklubben kom en til slutt inn og fikk bestilt billettene til dette røde eventyret. Før alle andre som må vente enda litt før de kan få kjøpt billetter til kampen.

Selv om det er langt fram i tid så kjenner jeg at dette er noe jeg skikkelg gleder meg til. Det er mange år siden jeg fikk denne baggen

til jul av mor og far. Kan det ha vært i 76? 77? Da hadde jeg allerede vært Liverpoolsupporter i noen år, sammen med min kjære fetter, broren hans og en av mine søstre heiet på Leeds, mens fetteren min og jeg la vår elsk på heltene fra Liverpool. Kevin Keegan og Steve Heighway var mine største helter i starten.

Siden da har jeg drømt om å få se LFC på ordentlig. Enn så lenge er det forsatt bare en drøm om å få kommet seg til Liverpool og Anfield, men nå når høsten kommer skal jeg dit. Åkke som. Og i mens kan jeg se disse røde heltene på norsk jord, det funker helt greit det.

YNWA

mandag 25. april 2011

Slakt

Jeg endte opp som et slakt på sofaen mot slutten av fridagen min/påsken.

Kjenner at tiltross for styrketrening, gåggetur, raking av plen, rydding i undertøysskuffene og maling av rekkverket på verandaen er nok. Så selv om jeg er ganske rastløs i kroppen så vil ikke den samme kroppen mer i dag.
Verst er nok ryggen som skikkelig begynte å jamre da jeg gikk løs på plenen tidligere i dag, en blanding av den kjedelige jobben og murring i korsryggen gjorde at jeg ikke gjorde meg ferdig, resten får gå i gressklipperen. Stillingene jeg var i da jeg malte ferdig verandaen satte siste spikeren i kista. Nå skal jeg ikke gjøre mer i dag, men det er kamp på TV2 og helt greit å ligge her, i morgen er jeg igjen fit to fight håper og regner jeg med.

onsdag 20. april 2011

Forandring som virkelig frydet

Fra sånn:

Til sånn:


Dette kjedelige prosjektet har blitt utsatt og utsatt, i fjorhøst gikk jeg med første strøk på utsiden, men det kom liksom ikke noe lenger enn det. Det ble kaldt og det begynte å regne og hadde stått i to år kunne det saktens stå en vinter til, liksom.
Dog så gikk jeg løs på det igjen i går, ikke før fanden fikk på seg skoene, men heller ikke så lenge etterpå. Og med et strøk på utsiden så gikk det ganske raskt unna der, på innsiden litt småttere, men jeg ble ferdig, før ungene stod opp faktisk. I dag er det tørt og jeg burde tatt strøk nummer to også på innsiden, men jeg utsetter det, bare litt til liksom. Når det har stått så lenge osv.

søndag 17. april 2011

Fine bilen

Jeg har fått husets andre sjåfør. Fredag ble den store dagen for 19 åringen som har utsatt og utsatt dette førerkortet som de aller fleste andre på hans alder higer etter lenge før fylte 18.
Siden han startet opp med kjøretimer i november kan ingen beskylde han for å stresset med førerkortet. Om det gikk en måned mellom timene så var det greit det liksom. Han har utennom det obligatoriske hatt 1,16 kjøretime i måneden. Ikke akkurat noe stress. Men han har kjørt det meste når vi har vært i bilen sammen på den tiden og endelig var oppkjøringsdagen der.

Nervøse var vi vel begge to- jeg mest- da vi møtte opp til den aller siste kjøretimen klokka sju på fredag før oppkjøringen 08.05.
Mens sønnen kjørte beit jeg negler oppe hos en venninne som åpnet døren for meg før fanden hadde fått på seg skoene og siden kjørelæreren hadde sagt at oppkjøringen var ferdig 09.10 var jeg tilbake så jeg så at han kom kjørende tilbake fem minutter over ni, fem minutter senere kom han mot inngangen til Biltilsynet. Med tommelen OPP :)

Nå sitter jeg hjemme her da uten bil, den forsvinner ved første anledning. Men jeg skjønner det, jeg og så lenge jeg får bilen når jeg må ha den så får jeg lete etter biler på finn.no, for jeg trur vi må ha to biler -veldig snart!

tirsdag 12. april 2011

Pokker også

Av en eller annen grunn fikk jeg det for meg å se på finn.no etter brukt kjøkkeninnredning rett før jeg stakk på jobb i dag. Hele ideen kom vel etter at jeg forsøkte å gjøre ren og mer eller mindre ødela den tragiske kjøkkenvifta her rett forut. I tillegg til mange år med fett var det stappet full av isolasjonsmateriale fra da jeg blåste isolasjon inn i veggene her. Det var ikke så mye isolasjon som gikk inn i veggene her, men en del hadde tydeligvis lagt seg der i hulrommet rundt kjøkkenvifta. Og egentlig ganske utrolig at vifta har virket overhodet de siste sju årene. Den drar fremdeles rundt, men lokket over er herpet og derfor interessen for helt "nytt" kjøkken.
Og dette fant jeg på finn.no, til den latterlige prisen 1500,- svart og bare så sånn jeg ville ha. Mail med interesse ble sendt og besvart. Bare å ringe når jeg var hjemme fra jobb i kveld. Men da jeg skulle sjekke opp nummeret på finn før jeg forlot jobben var annonsen slettet :( nå hadde jeg fortsatt siden liggende oppe her hjemme så fikk ringt allikevel, men da var det solgt og hentet. Ikke noe nytt kjøkken på oss i påskesvingen, dessverre. Joda, det ligger mange kjøkken på finn, men ingen som ligner dette og til den prisen og som er ferdig skrudd ned av eier. Jeg får allikevel følge litt med, kanskje drømmekjøkkenet igjen dukker opp og kanskje det også er litt nærmere enn dette var med tanke på å hente.

Bloggarkiv