onsdag 4. mai 2011

Stikke, stikke

Begge armene måtte til for å få blod nok til å fylle de fire eller var det fem reagensglassrørene i dag. Eller, de greide ikke å få ut en dråpe i den første armen og dermed måtte høyre armen også til pers, men nå skal jeg sjekkes!

Kanskje jeg får et svar på hvorfor jeg kaller askebeger (første jeg kom på, siden jeg ser på biler og så en bil som manglet sigarettenneren og skulle si at den kan hende lå i askebegeret, som i bilen min)men i stedet askebeger sa; gressklipper. Det virker rett og slett som mange av ordene er borte fra mitt vokalubuar - ble dette riktig da?- nei, det tror jeg ikke...ser ikke sånn ut. VOKABULAR, tror jeg...

Kanskje det henger sammen med vektøkningen også. Javel, så har jeg sluttet å røyke, men jeg spiser mindre snop og ikke særlig mer mat og fortsatt trener jeg stort sett to og tre ganger i uka. Tiltross for dette har vektøkningen gått jevnt og trutt og nå har den stabilisert seg tror jeg, men jeg har gått opp 18 hatefulle kilo som jeg ikke klarer å få av meg igjen.

Kanskje det er noe galt med stoffskiftet mitt? Jeg håper i hvertfall at jeg ikke har tappet ut det blodet mitt i dag forgjeves, men at jeg får et svar på om noe er galt en eller annen plass. I tillegg til stoffskifteprøven tok de noen andre også. Vitaminmangel og kolesterol blant annet.

En uke tar det og få svar, intet nytt fra legekontoret er godt nytt, det vil si de tar kun kontakt om de finner noe på prøvene. I mens får jeg prøve å skjerpe huet og tenke at jeg i det minste har gjort det jeg kan så langt. Og det uten å besvime!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Bloggarkiv