onsdag 12. april 2017

Oppussing på sparebluss

Selvfølgelig burde jeg ha gått all in og totalrenovert hele badet, men før jeg kan lage drømmebadet mitt så er det liksom ikke aktuelt. Derfor ble det billigutgaven. Maling kan gjøre underverker! Takk til Maxbo for god hjelp.

Da vi kjøpte huset i 2002 var det hverken opplegg for vaskemaskin eller skikkelig dusj på badet. Gulvbelegg og lyseblå glatte, blomstrete plater på veggene. Eneste luksus var varmakabler i golvet. Dette i kombinasjon med at det var det eneste rommet vi greide å få det skikkelig godt og varmt på drepte etterhvert det grå gulvbelegget. Det ble mer og mer, og fler og fler brune, svært sjenerende flekker på golvet der søppelbøtta stod, der teppet foran vasken var, der vi slengte fra oss dolektyren, vekta og under skittentøyskurven.

I 2002 da vi flyttet inn dusjet vi rett på golvet, min første dusj her endte med brannsår, dusjen datt ned og i mitt forsøk på å redde alt fra og bli vått kom jeg bort i vannrørene og det ene var varmt kan jeg love. En diger pølse på underarmen kom fort og dermed også dusjnekt for ungene til dusjkabinett var på plass. Det gikk ganske kjapt og kjøpe et brukt, demontert kabinett, og sammen med daværende kjæreste monterte vi dette som best vi kunne. Hullene til blandebatteriet passet ikke med det blandebatteriet som var her så vi skar oss gjennom og fikk montert det på et vis, sprekkene som oppstod fikset vi med gaffatape.... Det ble aldri noe blikkfang for å si det sånn.

Veggene pusset, grunnet og malte jeg for mange år siden, og ga badet et lite løft da. Før jul byttet jeg ut den gamle varmtvannsbereder uten termostat og kostet på meg et nytt dusjkabinett i samme slengen. Ferdig montert :) Moro med nytt, men gulvet var jo fortsatt like stygt.

Det begynner og bli en stund siden jeg kjøpte gulvmaling, jeg har rukket og male veggene mens jeg ventet, men så lenge det har vært vinter og kaldt så har jeg måttet vente, mest fordi jeg måtte skru av varmekablene når jeg skulle male og mens malingen tørket og herdet, men på mandag var ventetiden over, og jeg kunne male meg ut av badet sånn rett før jeg skulle legge meg. :)

I går var det så tørt at det kunne tråkkes på, men må vente litt med å flytte ting inn igjen. Men jeg tror det blir bra, det får ikke blitt verre enn det var uansett.

Noe førbilde tok jeg ikke, egentlig ganske rart jeg ikke tenkte på det, men jeg var vel så glad for å bli kvitt det at jeg får skylde det på det, men etterbilde, det har jeg! :)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Bloggarkiv