fredag 5. oktober 2012

Veien min

Veien forbi der jeg bor har den senere tiden fått mange flere skilt enn tidligere. For å være helt ærlig har det vært dårlig med skilting, det har muligens vært et eller to som viser skarp sving, kanskje et eller to gårdstunskilt og et 60 soneskilt nær vi nærmer oss "tettbygd" strøk, og et som har vist barn i veien.

De siste to ukene har skiltene sprettet opp som paddehatter. Flere steder har det blitt 40 sone, med påfølgende skilt som opphever denne etter mindre enn 500 meter...Noen av skiltene er fremdeles dekket av plastikk så hva som står der det er litt usikkert. Et rykte sier at det viser fartsdumper. At vi skal få fartsdumper på vår fylkesvei!!! Så flott, et stykke vil de, ut i fra disse 40 skiltene komme tett som hagl. Muligens er det for å senke farten igjennom gårdstunene som også er mange og ligger tett. Det gjenstår og se hva som skjer..
Det går jo ikke fort med det arbeidet som eventuelt venter så spørsmålet er jo når det kommer. Enn så lenge har vi disse tildekkede skiltene, og 40 soneskiltene.

Tro om veistandarden øker nå?
Skeptisk
Vil vi bli høyere prioritert når snøen laver ned og vegen blir uframkommelig?
Neppe.
Det er nok greit å ha lagret telefonnummeret til Veitrafikksentralen og veinummeret på veien...




Fylkesvei 226 (Fv226) i Akershus går mellom Ydersbonn og Søndre Høland kirke i Aurskog-Høland kommune. Veien er 11,9 km lang.
(Wikipedia)

3 kommentarer:

  1. Ja forstår at dette er mystisk!!! Lavere fartsgrenser ved gårdstun er jo ok, men farsdumper ?? Du kommer vel med fortsettelsen når skiltene blir avduket!!!

    SvarSlett
    Svar
    1. Nå gikk det greit Sidsel, men jeg glemte jo navnet mitt. Det var fra meg Grethe E.

      Slett
    2. Ja, fortsettelse følger! Håper ikke det er fartsdumper og er redd det kan bli kontroller utover her med lavere fartsgrenser. :)

      Slett

Bloggarkiv