mandag 12. oktober 2009

En time

Hva rekker man egentlig på en time?
Nå har jeg en snau time før jeg må dra på jobb og mulighetene er mange, men mens minuttene tikker seg av gårde og spiser opp timen blir det stadig færre ting jeg rekker og gå i gang med. Jeg kunne selvfølgelig tatt et lite sjau her i huset, men siden det egentlig ikke ser så ille ut så dropper jeg det.
Jeg kunne sikkert dratt og tatt turen innom postkontoret og hentet en pakke, men siden jeg vet at jeg skal samme vei i morgentidlig dropper jeg det. For når jeg først er ute av huset så er jeg ute av huset, og hva skal jeg da finne på den restrerende tiden før jobb? Jeg kunne kanskje dratt og tittet litt etter julegaver, men kjenner at jeg mangler den ånden i dag så det får også vente.
Jeg kan bruke tiden på å lese litt i boka mi, jeg kan sitte og surfe på nettet eller jeg kan velge å gjøre som jeg nå gjør, blogge litt, mens timen skrenkes inn og tiden for avreise kommer nærmere og nærmere. Det er uansett snart tid for å hoppe i arbeistøyet, siden jeg har vært ute i "hemmelig" oppdrag tidligere i dag, sitter jeg fremdeles i mine hemmeligeoppdragklær. Jeg tror jeg starter der, så ser jeg hvor mye tid som er igjen når jeg er jobbklar. Kveldsjobbing er ikke alltid like gøy, særlig ikke denne ventingen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Bloggarkiv