mandag 8. februar 2016

Et slags persilleblad

Den siste tiden har jeg tatt flere forholdsregler enn noensinne. Listen over hva jeg tør gjøre for ikke og ødelegge for hofteoperasjonen blir stadig lengre. Etter at jeg trynet på hofta på en issvull løper jeg for eksempel ikke ute lenger.
Syk er jeg knapt, men siste måneden har jeg hatt sti på øyet, ingen fare for operasjon. Etter årsmøtet i grillhyttehar jeg fått noe av det verste jeg kan pådra meg, urinveisinfeksjon. Begynte på antibiotika torsdag og skulle vært bra i dag med kur som er ferdig i morgen. En sterk kur for å være sikker, sa legen. I morgen må jeg tilbake og levere ny prøve, for om jeg ikke har vondt så er jeg faktisk heller ikke frisk. Jeg tar mine tabletter med mer vann enn anbefalt, drikker juice, knasker tranebærkapsler og drikker generelt mer enn vanlig, også eplesidereddik som jeg synes smaker skikkelig fælt, men hva gjør man ikke?
Det siste nå er starten på en forkjølelse eller noe, jeg nyser og nyser og nyser og drikker ingefær/sitron/hvitløk med honning sammen med alle de andre remediene for å kaste det av meg, jo før, jo heller.

Dog tror jeg moralen må være, som en bra mann har sagt til meg, du må ikke tenke på det som kam skje, for da tror jeg du kan tro deg til alt som ikke kan skje. Jeg begynner å tro han har rett, for jeg vet og alle vet, jeg er jo ikke et persilleblad.


Bildet er lånt hos: http://krydderurter.dk




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Bloggarkiv