mandag 24. november 2008

Inspirasjon




At jeg tilslutt greide å bli ferdig med gangen vår i går kveld har gitt meg inspirasjon til å fortsette runden rundt i huset i 1. etasje. Det er ikke snakk om noe oppussing, men rett og slett en forbedring av det som er. Kall det gjerne ryddesjau.

Selv ungene var enige i at gangen vår nå tok seg mye bedre ut, med enkle knep. Og uten at det kostet et øre. Vegger er malt tidligere, golv er også byttet ut før og det samme er inngangsdøra.

En gammel, kvadratisk bokhylle som har blitt brukt som skohylle ble kastet ut og byttet ut med en hylle som stod igjen etter forrige eier. Denne fikk kun et strøk med mørk beis. Og kan romme et par høye støvletter, samt at vanter og sokker fikk plass i en romslig pottesjuler. Bladene som hadde plass i den gamle skohylla fikk også plass, men alt i alt ble resultatet så mye ryddigere. Sko og støvler fikk plass inne i klesskapet når det ble tømt for alt som ikke lenger trenger å være der, og en hobbyplate ble saget til og gjør nå nytten som skohylle for sko som er i daglig bruk. Den gamle skohyllen hadde også et rom avsatt til plaster og den slags. Siden badet ble tatt parallelt i går, og medisinskapet der inne ble flyttet ut i trappa fikk vi også bort det "rotet! der. Resulatet er en ny, ryddig gang. Selv om jeg er litt usikker på fillerya, om den skal være der...

Vi håper det varer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Bloggarkiv