lørdag 8. november 2008

Tidlig

Katten Mons tok en ny vri i dag, i stedet for å begynne torpederingen ti minutter før klokken - ok, la gå dette er jo normal stå opp tid - så startet han en time før vekkerklokkene kimte. Så her sitter jeg, en time før jeg hadde tenkt og har brått utrolig god tid. Om jeg utnytter det til min fordel, vel og merke. Akkurat nå ligger jeg 50 minutter foran skjema!

Her er det nemlig et program for dagen, ikke alle like fornøyde med tidsplanen, men take it or leave it.

Om 50 minutter skulle jeg egentlig stått opp og tatt en real treningsøkt, denne uka har de to foregående øktene blitt veldig reduserte på grunn av forkjølelsen som har herjet. Men i dag, da skal jeg riktignok ikke ta igjen det forsømte, men føle at jeg har gitt alt når jeg er ferdig.

Ferdigtrent skulle ungene opp, men det spørs om de vil vekkes veldig mye før et skjema til 09.00. Kanskje de våkner av seg selv når mor skru på treningsmusikken som skal drive meg fram til dagens mål?

Utover i dag blir det i hvertfall harrytur, med hårklipp og forhåpentligvis litt julegaveshopping. Kjekt med alt som er gjort, ikke sant? Det er vel også greit å tenke på litt mat til neste uke når jeg er der. Etter jobb har jeg sjelden overskudd eller lyst til å handle og et sted må jo også jeg kjøpe mat. Sverige blir en sikker vinner i så måte!

Hjemme fra shopping blir det forhåpentligvis tid til en liten time på øyet, uten at det i utgangspunktet var lagt inn i sendeplanen for dagen, men hallo, jeg sitter allerede og gjesper her. Og orker neppe å dra på det planlagte kaffebesøket senere i dag om jeg ikke får sovet bittelittegranne.

Tiden foran skjema krymper inn her, så nå skal jeg skynde meg å komme i gang her, eller skal jeg sove inn litt? Innrømmer at det er veldig fristende. Når jeg tenker meg om er det ikke det granne fint å ligge foran et skjema når jeg egentlig kunnet sovet. Ikke på en lørdagsmorgen og ikke på noen annen dag eller. Jeg tror jeg teller litt på knappene her og så ser jeg hva som vinner...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Bloggarkiv