tirsdag 30. november 2010

Josefine 16 år

OI, som tiden har gått, i dag fylte veslefrøkna 16 år og hvor har det blitt av tiden?
Min lille, søte datter har vokst seg til en flott tenåring med alle de egenskaper og kvaliteter som man bare kan håpe at barna ens skal få. Hun er snill, omtenksom, hjelpsom og stort sett blid.

Nå er hun gammel nok til øvelseskjøre og hun har ytret ønske om å snart sette i gang, det er visst fordel å lære seg å kjøre på vinterfør sa hun her i går. Så da er det bare å brette opp ermene da, eller brette ned, kanskje å være klar når husets 16åring kommer og sier at nå, nå skal jeg kjøre!

Dagen ble feiret med pizza, minibakkels og karamellpudding. Nå har jubilanten tatt kvelden, i morgen starter den søte adventstiden med dertil tilhørende adventskalender.

Igjen; gratulerer med dagen, Josefine!

2 kommentarer:

  1. Hehe, hu vil jo for alltid være din "lille, søte datter", selv om hu for lengst har vokst fra både meg og andre kusiner i flokken. Jeg sa det til mamma i går da vi prata på tlf at det er så rart at både hu og de andre begynner å bli så store. Det er liksom sånn at når de yngre i søskenbarnflokken begynner å bli eldre at jeg innser at jeg ikke er 14 år lenger selv....
    Gleder meg til å se dere i jula! Kjenner jeg savner familien veldig nå, har jo ikke vært hjemme siden i sommer... Kos dere masse i adventstida! Klem

    SvarSlett
  2. josefine er blitt en flott ung dame,og hun vil lykkes videre i livet..der er jeg helt sikker på..ønsker henne alt godt i livet..

    SvarSlett

Bloggarkiv