onsdag 9. mai 2018

Stikke av fra regningen....

Man leser om det, man ser det på film, :) at man stikker fra regningen på en restaurant, men man gjør det ikke selv. Ikke før i går, og ikke med vilje.

Sent hjemme fra jobb, og ingen planlagt middag, derfor bestemte vi oss for å spise "ute" da jeg kom med bussen.
Valgene her er jo ikke så mange, og lommeboka ikke så stinn så vi endte opp på stedet vi traff hverandre på date første gangen (nærmer seg et år nå). Der vi har vært et utallige ganger siden den gang, for å spise eller bare ta noen øl.

I går for å spise ute mens sola varmet og for å slippe og stå over grytene som det så fint heter. Joda, vi tok sågar hver vår øl til maten også, men takket nei da vi ble spurt om vi skulle ha nye øl da den første var tom. Det var jo tross alt tirsdag..

Vi snakket en stund og gjorde oss klare til å bryte opp for etter hvert og rusle hjemover. Som tenkt så gjort, gikk samme vei ut som vi hadde kommet inn, via uteserveringen, men da vi fikk rundet hjørnet stod eieren ( jeg tror det er eieren) og gjorde oss oppmerksomme på at vi hadde glemt å betale.... PINLIG...

Vi prøvde ikke engang å løpe fra regninga, vi gikk sånn passe sakte, mette og fornøyde, og til vårt forsvar, ingen av oss tenkte faktisk på at vi ikke hadde betalt....

Noen ganger er det greit å slippe å lage maten selv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Bloggarkiv