fredag 14. februar 2014

Snakk om nedtur

Tirsdagkveld, etter jobb bråvåknet husmorgenet mitt. Jeg fikk lyst til å lage noen boller jeg hadde sett oppskrift på. Reagerte litt på at det skulle være 100 gram gjær, (1,5 kilo mel), men det var det som stod så da ble det sånn.
40 boller, 34 med smil i midten, de resterende seks med rosiner. (jeg hadde spist litt for mange smil underveis til at det rakk til alle :( )

Ute av ovnen så var de, om jeg kan si det selv, kjempegode, morgenen etter var bollene forvandlet til noe sånn like før stein. Harde, men med smilbiten i midten noe å se fram til allikevel. Den som venter på noe godt osv....  Bare passe på å spise rundt først, som en gjør på skolebrød for å spare det beste til slutt...

Jeg har vel opplevd at hjemmebakte boller har forsvunnet fortere enn disse her, nå har det vært mulig å ha med boller på jobb i tre dager og enda er det flere igjen... Skuffelsen da jeg i dag tok bolle nummer to var derfor stor. Nøysomt inn mot midten og den ventende smilbiten...trodde jeg... for så og oppdage at dette var en av de seks med rosiner....og finne en -1- ussel rosin i hele bollen!! Snakk om nedtur.

Steinhard bolle med overraskelse i midten, sjokolade eller rosin?



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Bloggarkiv