fredag 16. november 2012

Når gambleren i meg våkner

Det skjer ikke så ofte, men det hender. Som ung var poker og 21 noe av det beste jeg kunne holde på med, så når jeg kom over noen som ville spille, spesielt poker med meg, ja da var gleden stor.
Nå om dagen blir det ikke så mye poker, men heller disse en av disse videoautomatene som finnes på Betsson Casino, for det er mange muligheter, og en helt grei underholdning som jeg ikke trenger å være flere enn meg for  gjøre.

Jeg leverer jo som oftest en lottokupong og/eller ekstrakupong inn hver uke, men forventer meg ikke stort. Viktig å være med.

Forventer vel ikke all verden når  jeg kjeder meg og gambleren i meg våkner heller, gjerne en fredagskveld. En typisk spillekveld for meg, da er ungene hos pappan sin og jeg skal på jobb lørdag og søndag. (Hver 12.fredag). Da går jeg  inn på Betsson hvor jeg har hatt en profil i mange år nå. Og snurrer i vei. Satser aldri masse penger, det er snakk om maks en hundrelapp, jeg tenker det er viktig og ha et sunt forhold til den gamblerbiten, hadde jeg visst at jeg ikke hadde kontroll, ville jeg latt være.

Hvor store vinnersjanser en har, skal jeg ikke uttale meg om, jeg har ikke blitt rik, men fått en del spenning inn i en kjedelig fredagskveld, mang en gang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Bloggarkiv